You are currently viewing Cairo University’s Conference

Cairo University’s Conference

  • Post last modified:

Shalakany is delighted to announce its platinum sponsorship of the Faculty of Law – Cairo University’s Conference titled “the Role of Medium, Small and Micro Enterprises in Achieving Sustainable Development – Egypt vision 2030” which took place on 8-9 November 2022 at Cairo University’s campus.

This conference was held under the patronage of The Minister of Higher Education and Scientific Research Prof. Dr. Ayman Ashour,
Cairo University’s President Prof. Dr. Mohamed Osman Elkhosht,
Conference’s President Prof. Dr. Abdelhadi Fawzi Al-Awady “Acting as Dean of the Faculty of Law – Cairo University”, and the Vice President of the Conference Prof. Dr. Rajab Tajen.
Further, Law professors, experts, researchers and students have participated in this Conference sponsored by Shalakany (The Platinum Sponsor of the Conference).

Shalakany was delighted to participate in this conference where Mr. Omar Sherif (Partner at Shalakany) chaired the sixth session titled “Towards a new vision for the role of small, medium and micro enterprises in achieving sustainable development.
Shalakany is proud of its permanent cooperation with Cairo University’s Faculty of Law.

يتشرف مكتب الشلقاني بأن يعلن عن رعايته الماسية لمؤتمر كلية الحقوق بجامعة القاهرة تحت عنوان “دور المشروعات المتوسطة والصغيرة ومتناهية الصغر في تحقيق التنمية المستدامة – رؤية مصر 2030” الذي انعقد يومي 8 و9 نوفمبر 2022 في حرم جامعة القاهرة

عقد هذا المؤتمر تحت رعاية سيادة وزير التعليم العالي والبحث العلمي أ.د/ أيمن عاشور ورئيس جامعة القاهرة أ.د/ محمد عثمان الخشت ورئيس المؤتمر أ.د/ عبد الهادي فوزي العوضي القائم بأعمال عميد كلية الحقوق – جامعة القاهرة ونائب رئيس المؤتمر أ.د/ رجب طاجن وكيل الكلية لشؤون الدراسات العليا
كما شاركت نخبة من أساتذة القانون والخبراء والباحثين والطلاب في هذا المؤتمر برعاية مكتب الشلقاني (الراعي الماسي للمؤتمر)

وقد تشرف مكتب الشلقاني بمشاركته في هذا المؤتمر، حيث ترأس أ/ عمر شريف (الشريك بمكتب الشلقاني) الجلسة السادسة بعنوان “نحو رؤية جديدة لدور المشروعات الصغيرة والمتوسطة ومتناهية الصغر في تحقيق التنمية المستدامة.”
ويفتخر مكتب الشلقاني بتعاونه الدائم مع كلية الحقوق بجامعة القاهرة